#TeamSaerens voor Opwijk

#TeamSaerens voor Opwijk.

🔥 Vol ongeloof volgden we vrijdag de ramp in de Kloosterstraat van heel kortbij. 36 gezinnen, waaronder velen vaste klant in de winkel, zijn in een mum van tijd hun huis en thuis, hun tastbare herinneringen verloren. Dit raakt ons allen diep.
We zochten naar een manier om hen een hart onder de riem te steken of een rechtstreeks duwtje in de rug. Voor hen ondernemen we volgende actie:

💛 In de week van vrijdag 16/04 tot vrijdag 23/04 zal slagerij Saerens voor elke verkochte kg gehakt 2 EUR schenken door een storting op het voor hen geopende officiële rekeningnummer. We kozen voor gehakt omdat dit 1 van onze best verkochte artikels is en hopen zo een mooi bedrag te kunnen schenken.

💙 Elk getroffen gezin schenken we persoonlijk een bon van 25 EUR. We zullen hen via de gemeente Opwijk aanschrijven.
Ps: Delen is lief ☺️
#TeamSaerens voor Opwijk